Дякую!Продавця рекомендую!
Сподобався продавець) добре допомогає при виборі одягу, гарно консультує, швидка доставка!
Дуже задоволена сервісом. Сподобався товар - спідниця просто нереальна. Оперативна обробка замовлення. Ввічливий продавець. Мені все сподобалось. Вдячна за прекрасну роботу
Очень внимательный продавец. Быстро реагирует на вопросы. Приобретенным товаром довольна. Качество хорошее. Рекомендую всем этого продавца.
Сделка прошла легко! Спасибо за покупку!Рекомендую к сотрудничеству !!!
Сделка прошла хорошо! Отличный покупатель! Буду рад дальнейшему сотрудничеству!
Спасибо за покупку. Всегда вам рада.
Дякую за плаття!Якість хороша,розмір підійшов.Рекомендую до співпраці продавця,приємна та відповідальна дівчина.
Очень хороший Покупатель! От общения и сотрудничества только самые положительные впечатления! Спасибо Вам – носите на здоровье! С ув. sembis.prom.ua
Рекомендую всім!!!Дуже вдячна за шикарне плаття. Оперативний і відповідальний продавець, швидко відповідає на будь-які запитання і допомагає правильно підібрати потрібний розмір. Вдалих вам продажів і вдячних покупців. Всього найкращого.
Рекомендую к сотрудничеству!!!!! Заходите еще ) буду РАДА)
Розмір підійшов, продавець ввічливий, костюмчик теж спочатку дуже сподобався...але, на жаль, після першого прання, навіть при 30' полиняв
Спасибо за покупку ! Приходите ! Дарим вам скидочку -5 грн на кадый товар
Вика образцовый покупатель и светлый человек! Сотрудничество проходит только в положительном ключе. Спасибо!)))
Осталась довольна, спасибо
Продавец Вика ответила на все интересующие меня вопросы при покупке спортивного костюма.В итоге костюм подошёл,чему я очень рада.Буду ждать весну, чтобы в нем побегать.Магазину желаю побольше положительных сделок,а покупателям рекомендую этого продавца.Удачи всем!
Такого кошмарного похабського відношення до себе ніколи не відчувала, не справедливого звинувачення і не адекватності в запропонованих варіантах вирішення питання.Вікторія замовила у мене куртку 52 розміру. Відписалась після отримання що куртка не підійшла по розміру. Аргументуючи що вона не цього розміру. 1- у мене інформація не скрита, написано що повернення немає. 2 Покупки в інтернеті,це завжди ризик, тому речі в рази і рази дешевші. 3. Коли я попросила зробити заміри куртки ПОГ , все вірно співпало зі стандартною розмірною сіткою. Потім ця людина почала говорити що пакет в який був запакований товар, був поганий. Можливо він десь і прим"явся , бо упаковують товар по максимум в маленький об"єм щоб люди менше платили за доставку. Цікаво, а пакет взагалі при чому? Не в пакеті ж ходити.Потім, стосовно підкладки і ниток , яких написала Вікторія, Я попросила зробити фото, як доказ, то було сказано що справа не в якості, і фото не було докладено до слів.... Я почала вирішувати питання з поставщиком, і Вікторії було запропоновано два варіанти. Поставити куртку на перепродаж, чи відправити куртку поставщику для вирішення питання, її це не влаштувало. Після чого було сказано що потім ми не повернемо ні куртки ні грошей. Які варіанти вирішення цього питання ще взагалі можливі? Потім почала ця людина погрожувати мені... Люди будьте обережні!!! Обирайте адекватних продавців, якщо буде спорна ситуація, ця людина не іде на компроміси, які не запропонуй.
Дуже ввічливий продавець,відповідає детально на всі питання,навіть допомагає з підбором розміру. Всім рекомендую!
Спасибо большое за покупку. Однозначно рекомендую как ответственного покупателя и очень приятную девушку. Быстрый выбор и оплата! Заходите буду рада видеть вас среди своих постоянных покупателей)
Очень порядочный и приятный в общении покупатель! Спасибо за покупку, надеюсь на дальнейшее сотрудничество :)
Всем рекомендую как порядочного покупателя!!!!Все быстро, четко и понятно!!!Носите с удовольствием и приходите еще, буду рада видеть в числе постоянных клиентов!!!
Замечательный покупатель, только положительные эмоции от сделки)
Приятный, оперативный покупатель, спасибо за покупку
Переключитись на 🇺🇦 Українську мову
залишити російську